top of page

Pro Power Peel 

Dermalogica’s meest krachtige peeling. In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een egale huidskleur. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

 

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Waar bij een chemische peeling echter wel rekening mee moet worden gehouden, is het feit dat voor optimaal resultaat de peeling weliswaar sterk genoeg moet zijn om de celvernieuwing te stimuleren, maar daarentegen ook weer niet te sterk dat het een hevige ontstekingsreactie gaat uitlokken. Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. Dermalogica’s meest krachtige en snelle peeling tot nu toe geeft je de mogelijkheid om iedere klant zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid. Hoewel de manier van toepassen kan verschillen, werken de meeste peelings op dezelfde manier: ze verwijderen de bovenste lagen van de huid om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

Wanneer mag je géén pro power peel ondergaan: 
• Als je een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie
of chemische peeling in de afgelopen twee weken
• Botox of andere injecties hebt ontvangen in de afgelopen week
• Retin-A hebt gebruikt in de afgelopen 48 uur (retinol, vitamine A)
• RoAccutane (isotretinoïne) hebt gebruikt in de afgelopen 6 maanden
• Bent gewaxt in de afgelopen 72 uur
• Een besmettelijke huidziekte of infectie hebt zoals een koortsblaas
• Zwanger bent of borstvoeding geeft

Nazorg Pro Power Peel

Na de behandeling kan de huid strak gespannen aanvoelen, dit kan enkele dagen aanhouden. Lichte afschilfering kan binnen 1-3 dagen beginnen en verdwijnt binnen 7-10 dagen; het is echter niet mogelijk om de duur van dit vernieuwingsproces te voorspellen. Het is belangrijk dat je extreme warmtebronnen (zoals blootstelling aan de zon, droge sauna’s of stoombaden vermijd.  En dat je na de behandeling dagelijks zonbescherming ( minimaal SPF30). Verder neemt de huidexpert alle belangrijke nazorg instructie met je door.


Pro Power Peel  60    |    € 89,50

De ultieme resultaatgerichte en gepersonaliseerde behandeling met intensieve peeling en anti-aging werkstoffen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping Huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt hand-apparatuur ingezet.

Dubbele reiniging, intensieve peeling, massage, masker (+ insluizen) en voeding van de huid.​

Pro Power Peel + Pro Power Eye Peel  75    |    € 102
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt de hals en decolleté meegenomen, tevens wordt de Pro Power Eye Peel ingezet voor de huid rondom de ogen. 

Er wordt gebruik gemaakt van Dermalogica’s sterkste peeling en IonActive lijn. Ook worden hoogactieve serums gebruikt. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

bottom of page