top of page

Ontharen

Waxen (harsen)

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse Lycon waxen. Deze waxen zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Lycon precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen en mannen willen steeds vaker een gladde zachte huid zonder alle ongemakken van harsen. Terecht worden er steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijk ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de waxen verzorgende eigenschappen hebben en dat ze onweerstaanbaar ruiken.

Tips

Voor en na de behandeling

– Wax regelmatig voor een optimaal, langdurig glad en haar vrij resultaat.
– Kom afhankelijk van je haargroei 3 tot 6 weken na jouw vorige afspraak terug. Door regelmatig te waxen worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelf helemaal niet meer terug.
– Scrub vanaf 1 week na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingroeiende haren te helpen voorkomen.
– Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetamol.


Liever niet doen, de eerste 24 uur na de waxbehandeling:

– Neem geen heet bad of hete douche.
– Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
– Ga niet naar de sauna.
– Blijf uit het zwembad én uit de zee.
– Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
– Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
– Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers, als die niet brandschoon zijn; lege haarfollikels (haarzakjes) zijn gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.
– Gebruik geen (zelf)bruinende crèmes of crèmes met vettige oliën.

WAXING

PRIJS

icm gezichtsbehandeling (vanaf Pro Skin 45)

12

10

10

12

10

12

18

20

15

20

25

15

20

25

Verven wimpers en wenkbrauwen
Één blik zegt meer dan duizend worden... wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht! Het is dan ook belangrijk dat ze er goed en verzorgd uitzien.
Met de wimper-en wenkbrauwverf die wordt toegepast in de salon, staat garant voor het professioneel verven van uw wenkbrauwen en wimpers! Het geeft een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is.

VERVEN

PRIJS

icm gezichtsbehandeling (vanaf Pro Skin 45)

12

14

14

12

bottom of page