top of page

Pro Skin 

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Onze Pro Skin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat. Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht
en doeltreffend aanpakken. 

Pro Skin 45    |    € 49,50
Basis gelaatsverzorging
Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering.
De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen.
Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en wordt er gebruik gemaakt van handapparatuur.
Deze behandeling is inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen.


Pro Skin 60    
|    € 64,50
Intensieve gelaatsverzorging 
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.
Deze behandeling is inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen. 


Pro Skin 75    |    € 77,50
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face-Mapping huidanalyse.
Deze behandeling is inclusief het epileren/harsen van de wenkbrauwen. 
Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.
Ook krijgt u een uitgebreide hand- en armmassage.


Pro Skin Teenage    |    € 32,50
Tiener gelaatsverzorging t/m 21 jaar​.
Intensieve reinigingsbehandeling. Om de tienerhuid op een milde maar zeer effectieve en verantwoorde wijze te behandelen wordt er tijdens de behandeling gewerkt met de Clear-Start lijn van Dermalogica. Deze is speciaal ontwikkeld voor de tienerhuid. 

bottom of page